Zakelijke presentaties

Voor wie

Voor uw eigen organisatie, voor uw klanten en relaties, uw businessclub, tijdens een beurs, een nieuwjaarsborrel of bij een specifiek thema. Bij elke zakelijke doelgroep weet Siemen Mulder een passend programma samen te stellen.

Kenmerkend

Siemen Mulder is een boeiende spreker die de groep meeneemt in zijn verhaal. Hij is een spreker die de groep betrekt in zijn verhaal en er zodoende altijd een interactieve presentatie van maakt. Zijn Groningse nuchterheid, humor, zijn kritische blik en duidelijke mening over bepaalde onderwerpen maken hem als spreker extra interessant.

Thema’s

Bij welke thema’s kunt u Siemen Mulder uitnodigen:

Met ruim 400 wedstrijden in Nederland en Europa is inmiddels een topsport carrière ontstaan. Hoe is Siemen begonnen en wat heeft hij allemaal moeten doen om de top te halen. Wat kwam hij onderweg tegen als uitdagingen en hoe ging hij hier mee om. Anekdotes over bijzondere ervaringen ontbreken uiteraard niet!

Uw bedrijf staat niet stil en de voetbalwereld natuurlijk ook niet. Welke ontwikkelingen zijn er geweest en gaan komen. De technologie van nu is uiteraard “De VAR.” Weet u hoe de VAR werkt?

In een werkomgeving met een miljoenen publiek, alle media en sociale media is er veel aandacht voor ons werk. Hoe ga je hier mee om en hoe zorg je er voor dat je de focus blijft houden op optimaal presteren.

In vrijwel elke organisatie liggen verbeterpunten op het vlak van communicatie en samenwerking. Hoe doen wij dit in het betaalde voetbal, hoe nemen we soms binnen 2-3 seconden hele moeilijke beslissingen en hoe evalueren wij om beter te worden?

Gezonde levensstijl en trainen Siemen is gediplomeerd kok, heeft Sport & Management gestudeerd en loopt sinds 2010 rond in het betaalde voetbal. Er is veel te vertellen over voeding, training en een goede mindset.

Naast het fluiten is Siemen Mulder ook actief als brandweerman.

Ga naar https://siemenmulder.nl/contact/ om contact op te nemen.